Woca Denmark

TRIP TRAP-Sæber til professionelle er svanemærket. Og hedder WOCA.
Trip Trap kender du som markedets førende mærke for rengøring og behandling af trægulve. Også til professionelle. Nu har vi svanemærket dem. Og lanceret dem under vores globale brand: WOCA.

Læs mere på flyeren: 20180925 flyer saebe abena

 

Generelt er rigtig mange usikre på, hvordan de udfører den helt korrekte rengøring, pleje og vedligeholdelse af trægulve. Hvilken betydning har det helt præcist, om trægulvet er lakeret, sæbebehandlet eller oliebehandlet? Hvilke produkter skal jeg vælge i de forskellige situationer?

Når man snakker gulvvask og gulvpleje, så har overfladebehandlingen på dine gulve rigtig stor betydning for valget af produkter. Det er altså ikke lige meget, hvilke produkter du vælger at rengøre, vaske og pleje dine trægulve med.

Anvend ikke universalrengøringsmidler til rengøring af dit trægulve
Der er desværre mange, der vælger universalrengøringsmidler til rengøring og vask af deres trægulve. Dette er især et uheldigt valg i forbindelse med olie- og sæbebehandlede trægulve, da disse produkter er udviklet til at opløse fedt. De vil derfor affedte overfladen og i værste tilfælde opløse noget af olien eller sæben, som vil gøre trægulvet særdeles sårbar over for slid og snavs.

Problematikken er dog en smule anderledes i forbindelse med lakerede trægulve. Hvor WOCA Laksæbe har den egenskab, at den fylder små ridser og huller ud med sæbe, opbygger et universalrengøringsmiddel på ingen måde et plejende lag og gavner derfor ikke plejen af lakerede trægulve når du rengører dit trægulv.

Nem gulvvask med WOCA sæber
Vores WOCA plejeprodukter og sæber, derimod, er specialudviklede til de forskellige typer gulve for at sikre, at de beskyttes på bedste vis samt forbliver smukke og holdbare. Produkterne skaber altså ikke blot smukkere og renere gulve, men øger også glæden ved at eje gulvene.

Fordelen ved at vaske og rengøre dine trægulve med WOCA-sæber er, at gulvene får en mere slidstærk og resistent overflade. Dette skyldes, at sæberne efterlader et usynligt, åndbart og mikroskopisk sæbelag på overfladen, som suger al skidt og snavs til sig. Ved næste sæbevask opløses den eksisterende sæbe på overfladen og et nyt plejende sæbelag dannes. WOCA-sæberne er derfor velegnet til hyppig rengøring dit trægulv, da sæbelaget hele tiden holdes på et minimum.