Totalrent.dk

Ny udstiller på Dansk Rengøringsmesse

Stand nr.: 1942

Hos Total Rent.dk finder du alt, hvad du behøver til din rengøring; lige fra microfiberklude og mopper i højeste kvalitet, til gulvmaskiner og det højteknologiske Reach & Wash System til professionel vinduespolering. Vi forhandler alle typer rengøringsmidler, fra egen produktion og fra alle andre kendte mærker.

Kundeservice er er vores største prioritet! Vi har eksperter indenfor alt der vedrører rengøring og hygiejne og rådgivning er altid gratis.

Vi leverer totalløsninger til rengøringsfirmaer, både papirvarer, rengøringsmidler, rekvisitter støvsugere og gulvmaskiner, samt arbejdstøj, sko og sikkerhedsudstyr.

Bilbranchen/bilpleje et af vores specialer, vi har alt til udvendig og indvendig autoklargøring. Vi anbefaler 3M og Rupes produkter til lakpleje og polering og har også sæderens, lugtfrisker og alt andet du skal bruge til indvendig bilrengøring.

Vores Kantine/catering løsninger omfatter engangsservice, servietter, samt alt til opvask, rengøring og desinfektion.

Papirvarer og dispensere leveres til konkurrencedygtige priser. Vi sender hele paller af alle typer håndark, toiletpapir og aftørringsruller, men også enkelte pakker til mindre virksomheder.

Vores store kundegruppe består af: rengøringsfirmaer, restauranter, kantiner, vinduespudsere, produktionsvirksomheder, autoværksteder, kontorer, boligforeninger, institutioner, kirker, storcentre, tandlæger, læger, privathospitaler, medicinalvirksomheder, forsvaret, samt private.

Besøg os i butikken i Åbyhøj, få besøg af os – eller handl døgnet rundt i vores webshop!

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>