Tina Trolleys

Udstiller fra 2015 og 2017

Stand nr.: 1310

En stærk dansk partner til rengøringsvogne!

Siden virksomheden blev grundlagt i 1994 er den ekspanderet kraftigt. Idag er Tina Trolleys en højt respekteret og anerkendt leverandør af førsteklasses rengøringsvogne, vogne til specialopgaver og andet udstyr til, især, den Skandinaviske rengøringsindustri.

Tina Trolleys har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen og besøger jævnligt bl.a. messer, så vi løbende holder os opdateret i branchen.
Vi forsøger løbende og udvikle nye og spændende produkter, så det fortsat vil være muligt og servicere vores kunder med høj kvalitet og god service.
Vores primære fokus ligger i at udvikle vores produkter i tæt samarbejde med vores forhandlere og brugere så vi konstant sikre et så korrekt og ergonomisk produkt som muligt.

Gennem virksomhedens historie har vi udviklet mange forskellige vogne. Vores absolut mest populære vogne er fra ERGO-serien, som har været med lige fra begyndelsen. Løbende er serien blevet udvidet og udviklet så kun de bedste er i sortimentet. I 2012 lancerede vi aluminiumsvognen med sprayfunktion. Året efter i 2013 blev sortimentet udvidet med hotelvognen med motor.
Yderligere blev der i 2015 lanceret en Exclusive-serie, med aluminiumsvogne – Denne er i øvrigt blevet udvidet med nye vogne i starten af 2018. I 2017 udgav vi et fuldt katalog kun med affaldsløsninger – Her forventer vi, at der sker meget i den kommende tid, pga. det stigende fokus på affaldssortering.

Vi glæder os til også i fremtiden at servicere vores kunder med rengøringsvogne af høj kvalitet og fortsat udvikle nye produkter.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>