NOWAS

NOWAS

Stand nr.: 1436

Alt i Rengøringsartikler og professionelle maskiner

NOWAS A/S er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som dagligt leverer professionelle rengøringsprodukter og maskiner til erhvervslivet over hele landet.

NOWAS henvender sig til den del af erhvervslivet som stiller høje krav til kvalitet og service, knyttet sammen med konkurrencedygtige priser på professionelle rengøringsartikler. NOWAS tilbyder landsdækkende engroshandel med rengøringsartikler og maskiner til renhold.

Wepshoppen www.nowas.dk tæller over 20.000 produkter til konkurrencedygtige priser, og alle erhvervsdrivende kan nemt lægge ordrer ind online.

Ud over salg af forbrugsvarer har NOWAS også en omfattende afdeling for salg, produktion, og service af maskiner til rengøring – heriblandt vaskeanlæg, højtryksanlæg, gulvvaskemaskiner og meget mere.

Dansk Rengøringsmesse 2019

NOWAS A/S udstiller igen i år på rengøringsmessen i Odense, og medbringer det nyeste inden for rengøring til både indvendig og udvendig rengøring i alle slags højder. Kom forbi for en uforpligtende snak omkring jeres udfordringer, eller blot en demonstration af hvad der kan lade sig gøre inden for rengøring.

NOWAS  har messens største stand på 81 m2, og medbringer derfor eksempler på komplet udstyret varebil med rengøringsmaskiner. Der tilbydes favorable Leasingpriser på de store maskiner, så din virksomhed kan undgå større investeringer, men samtidig udbygge sin vognpark med driftsikre systemer til renhold. Kom ind forbi og se den professionel opbygning. Sælgerne på standen har stor teknisk know-how, og kan hjælpe dig med en komplet løsning, uanset om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed.

Lancering af nyt produkt

Det er en glæde for NOWAS at præsentere det nyeste inden for fjernkontrol af vaskeanlæg. Kom ind på messestand 1436 og mød repræsentanten for Spring Europe som er med på standen begge dage. Det vil være muligt at få en demonstration af hvad det nyeste inden for fjernkontrol er, og få en snak med repræsentanten omkring din opsætning. Mere information om løsningen bliver lanceret på dagen, så kom ind og kig.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>