Koboldline – Vorwerk

Udstiller fra 2015 og 2017

Stand nr.: 1202

KoboldLine – distributør af VORWERK KOBOLD

Interfinans Consult ApS er en højteknologisk dansk virksomhed, som har specialiseret sig i salg af en bred vifte af velfærdsteknologiske produkter som f.eks. robotstøvsugere, robotplæneklippere, robotter til vinduespolering m.v. Derudover leverer vi en lang række andre eksklusive og markedsførende teknologi og wellness produkter til vores kunder.

Vi leverer produkter til hovedparten af de store detailhandelskæder i Skandinavien som f.eks. Elkjøp, Dansk Supermarked, Coop, Expert, Skousen og mange flere. Endvidere leverer vi produkter til de fleste kommuner i Danmark samt til en lang række af de store erhvervsvirksomheder i Danmark.

Interfinans Consult ApS er den eneste officielle distributør af Vorwerk Kobold i Danmark. Med Koboldline vil Interfinans Consult ApS ligeledes kunne betjene både privat- og erhvervskunder direkte igennem webshoppen.
Vi har egen serviceafdeling, som ombytter, reparerer og yder telefonisk support på de solgte produkter over hele Skandinavien.

Vores sortiment og servicekoncept omhandlende salg, vejledning, installation og servicering af robotter er enestående, og Interfinans Consult ApS tilbyder et total service- og installationskoncept til både private, virksomheder og offentlige institutioner (kommuner, regioner og staten).

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>