DM Vinduepolering

Konkurrencen afholdes i 2021 for 4. gang i Danmark, men i udlandet har Vinduespolering på tid igennem mange år, været store konkurrencer med masser af publikum og masser af prestige på spil.

Historik:

I 2015 afviklede vi for første gang DM i Vinduespolering, det var i forbindelse med Dansk Rengøringsmesse, som ligeledes blev afholdt for første gang i sit nuværende regi. Vinderen af DM i Vinduespolering 2015 blev Jan Birch Dahlerup, som viste sig ikke så let at slå af pinden, idet han genvandt titlen i 2017 og dermed er den ubestridte Danmarksmester i Vinduespolering på tid.

I 2016 afholdt vi den indledende runde på to lokalitet; hos Væxthuset i Fredericia og hos CleanStep i Valby. Ved denne lejlighed blev også indledende runde til det første DM i Gulvvask afholdt. Du kan læse fyldige sammendrag af de to events hos Hygiejnefokus: DM 2016 VEST – DM 2016 ØST.

Som nævnt kårede vi i 2017 endnu engang den Danske Mester i Vinduespolering, og igen var det Jan Birch Dahlerup fra de Fries & Rybner Ejendomsservice som løb med sejren. Ved denne lejlighed havde præmie- og udstyrsponsoren Black Diamond Squeegee Rubber inviteret verdens hurtigste vinduepudser, den svenske Ivan Pleinadius som foruden Verdensmesterskabet også er indehaver af ikke mindre 3 svenske mesterskabstitler, til at komme og demonstrere hvordan man pudser vinduer i en fart!

Ved Rengørings Mesterskaberne i 2018, som blev afviklet i Odense Congress Center, blev de første tre finalister til det tredje danske mesterskab i Vinduespolering fundet – igen var Jan Birch Dahlerup med i feltet – og det bliver rigtig spændende at se, om han kan hive det tredje danske mesterskab hjem! 

Om ikke det skete igen!

Jan Birch Dahlerup vandt igen i 2019 suverænt og kan nu kalde sig 3 gange dansk mester i Vinduespolering på tid!

På Dansk Rengøringsmesse 2021 vil DM i Vinduespolering igen være på programmet!