Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

WetWipe

Dansk Rengøringsmesse

Wet Wipe fokuserer på at hjælpe dig som kunde, herunder øge din produktion, arbejde smartere og optimere den daglige workflow.

Wet Wipe anses for at være ”first movers” inden for højkvalitetsservietter til desinfektion og rengøring i sundhedssektoren. Vores innovative og effektive produktløsninger er skabt i tæt samarbejde med brugere, såvel som vores omfattende netværk af førende uafhængige specialister. I dag leverer vi til sundheds-, fødevare-, veterinær-, tandpleje-, primær-, og transportsektoren.

Wet Wipe, der blev grundlagt i 2007, er et dansk familieejet selskab, der siden starten har udviklet, produceret og solgt en portefølje af højt specialiserede engangsløsninger af wipes. Engangskludene er rettet mod specifikke sektorer, der har behov for overfladerengøring og desinfektion.

Forskning og udvikling finder sted i Danmark, hos vores dedikerede team af forskere og tekniske eksperter. Produktionen ligger i Tyskland, i en af Europas mest moderne fabrikker indenfor deres område. Produkterne sælges over hele verden, gennem etablerede datterselskaber eller distributører.

Vi hjælper dig med at bidrage til en sundere verden i dag, ved at bekæmpe morgendagens infektionssygdomme.

Vi anerkender, at arbejde inden for rengørings- og desinfektionsbranchen er udfordrende og krævende, derfor stræber vi efter et sikkert og bedre arbejdsmiljø.

Vi forpligter os til at minimere dit miljømæssige fodaftryk, ved at bruge de mest optimale og bæredygtige løsninger, for at viderebringe en sundere verden for kommende generationer.