Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Toprent

Dansk Rengøringsmesse

Stand nr.: 1143

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for salg af nonfoodprodukter produkter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Toprent A/S er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1976. Virksomhedskulturen bærer præg af en uformel, fleksibel, loyal, nærværende og engageret omgang med hinanden, både i forhold til kolleger og kunder. Med årene er vi vokset støt gennem vores fleksibilitet, fokus på kunden og ved at have et stort udvalg af produkter og artikler, som vi leverer hurtigt og præcist.

Vi har hovedsæde i Stilling ved Skanderborg. Der er i dag i alt 45 ansatte, og to egne lastbiler, der leverer direkte ud til kunderne på hylderne i rengøringsrummet.

Vi er desuden globalt repræsenteret gennem vores medlemskab af INPACS, som er Europas førende indkøbssammenslutning af grossister inden for salg af professionelle produkter til rengøring og hygiejne.

Igennem INPACS har vi adgang til over 12.000 forskellige produkter fra mere end 400 leverandører.

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>