Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

TOMCAT DANMARK

Dansk Rengøringsmesse

Tornvig Christensen Maskiner A/SDansk forhandler af TOMCAT® & FACTORYCAT®

Stand nr.: 1126

DER HVOR ANDRE GULVVASKEMASKINER GIVER OP,
FORTSÆTTER MASKINERNE FRA AMERIKANSKE TOMCAT.

TomCat Danmark leverer gulvvaskemaskiner til nogle af de største rengøringsselskaber i Danmark, herunder Anders Andersen’s Rengøring A/S. Derudover leverer TomCat Danmark også maskiner til kommuner, sygehuse, lufthavne, skoler, industrien og mange andre brancher.

Virksomheden bag TomCat Danmark
Tornvig Christensen Maskiner A/S blev stiftet i 1968 af Asger Tornvig Christensen. I dag ejes virksomheden af anden generation og direktør Lars Tornvig Christensen sammen med salgschef Søren Bjerggaard og værkfører Thomas Fonnesbæk. Vores hovedprodukt er i dag rengøringsmaskiner til bl.a. det kommercielle marked og den hårde industri. Vi er forhandler af nogle af de bedste heavy duty kvalitetsgulvvaske- og feje/sugemaskiner på markedet. Maskinerne er produceret med håndkraft i USA og bruges lige fra de mindste til de største og hårdeste miljøer.

TomCat Danmark leverer gulvvaskemaskiner til Anders Andersen’s Rengøring A/S
»Vi valgte at tage TomCat.dk ind i vores program, da vi i forvejen havde agenturet på FactoryCat.dk som vi har leveret til industrien gennem et årti. Flere og flere kunder kontaktede mig og efterspurgte maskiner til det kommercielle marked. Især større eller mindre rengøringsselskaber har ytret ønske om nogle maskiner, der kunne vaske gulvene ordentlig i bund. I dag bruges maskinerne fra TomCat.dk bl.a. af Anders Andersen’s Rengøring A/S og mange andre rengøringsselskaber, sygehuse, kommuner m.m.,« siger Søren Bjerggaard.

Der er også en synlig forskel, når maskinerne fra TomCat.dk har kørt over et gulv. Om det så er på et autoværksted, hvor der naturligvis er megen snavs, eller det er på gulve i kontorarealer, som jævnligt gøres rent. TomCat.dk kan udelukkende med brug af vand og en stribe forskellige pads, der matcher gulvtypen, efterlade gulvet skinnende rent.

TomCat står for driftssikkerhed og ægte kvalitet
TomCats særlige teknologi klarer selv de sværeste opgaver. Der hvor andre maskiner giver op, fortsætter TomCat.dk kun ved brug af vand helt uden kemi. TomCat.dk leverer en lang række af yderst driftssikre maskiner med forlænget garantier. Derudover har Tornvig Christensen Maskiner A/S mange servicebiler til rådighed, klar til at servicere rengøringsmaskiner i hele landet. Maskinerne fra TomCat.dk omfatter et større udvalg lige fra den store batteridrevne gulvvaskemaskine, der klarer de større arealer til mindre maskiner til trapper, fuger, toiletter og baderum.

»Vi har mange kunder som har efterspurgt maskiner, der kan komme ind i hjørner, klare trapper og som kan dybderengøre gulvene. Der er efterspørgsel efter maskiner til de store arealer, men kunderne har også søgt efter mindre maskiner til specialopgaver. I én arbejdsgang kan man tit og ofte helt uden brug af kemi fjerne polish fra gulve kun med brug af vand« fortæller Søren Bjerggaard.

Kom tæt på gulvvaskemaskinerne fra TomCat
TomCat.dk er igen at finde på Dansk Rengøringsmesse. Mød os på stand 1126 og få en ganske uforpligtende snak med vores kompetente rådgivere. Har du ikke mulighed for at møde os på messen, så kommer vi gerne ud forbi på jeres adresse og laver en ganske uforpligtende demonstration af vores maskiner. Bestil din gratis demo på tlf. 97 122 188 eller på TomCat.dk.

TomCat Danmark leverer bl.a. gulvvaskemaskiner til nogle af de største rengøringsselskaber i Danmark, herunder Anders Andersen’s Rengøring A/S. Derudover leverer TomCat Danmark også maskiner til kommuner, sygehuse, lufthavne, skoler, industrien og mange andre brancher. Det helt unikke ved maskinerne er deres pads, som passer til stort set alle typer gulve. Derudover bruger de ingen kemi og helt op til 70% mindre vand på grund af TomCats patenterede EDGE teknologi. Maskinerne fra FactoryCat.dk og TomCat.dk er helt unikke kvalitetsmaskiner produceret med håndkraft i USA.
Maskinerne kan stort set bruges på alle typer gulve og på TomCat.dk kan man se tests fra mange forskellige gulvtyper og miljøer.

TOMCAT.DK SERVICERER DANMARKS
RENGØRINGSSELSKABER – SYGEHUSE – LUFTHAVNE – KOMMUNER – SKOLER – INDUSTRIVIRKSOMHEDER – M.M.

Se mere på TornvigMaskiner.dk eller TomCat.dk

Billeder fra DRM19