Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

NOWAS A/S

Dansk Rengøringsmesse

NOWAS

Stand nr.: 1111

Alt i Rengøringsartikler og professionelle maskiner

NOWAS A/S er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som dagligt leverer professionelle rengøringsprodukter og maskiner til erhvervslivet over hele landet.

NOWAS henvender sig til den del af erhvervslivet som stiller høje krav til kvalitet og service, knyttet sammen med konkurrencedygtige priser på professionelle rengøringsartikler. NOWAS tilbyder landsdækkende engroshandel med rengøringsartikler og maskiner til renhold.

Wepshoppen www.nowas.dk tæller over 25.000 produkter til konkurrencedygtige priser, og alle erhvervsdrivende kan nemt lægge ordrer ind online.

Ud over salg af forbrugsvarer har NOWAS også en omfattende afdeling for salg, produktion, og service af maskiner til rengøring – heriblandt vaskeanlæg, højtryksanlæg, gulvvaskemaskiner og meget mere.

Dansk Rengøringsmesse 2023

NOWAS A/S udstiller igen i år på rengøringsmessen i Messe C Fredericia, og medbringer det nyeste inden for rengøring til både indvendig og udvendig rengøring i alle slags højder. Kom forbi for en uforpligtende snak omkring jeres udfordringer, eller blot en demonstration af hvad der kan lade sig gøre inden for rengøring.

Der tilbydes favorable Leasingpriser på de store maskiner, så din virksomhed kan undgå større investeringer, men samtidig udbygge sin vognpark med driftsikre systemer til renhold. Kom ind forbi og se den professionel opbygning. Sælgerne på standen har stor teknisk know-how, og kan hjælpe dig med en komplet løsning, uanset om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed.

 


Følg os på SoMe


Billeder fra tidigere år

NOWAS stand 2021

NOWAS stand 2019
NOWAS stand 2017