Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Nortec

Dansk Rengøringsmesse

Nortec - Professionelle vaskeriløsninger

Stand nr.: 1416

Vi skaber optimal vaskeridrift

Nortec® MopCare

– vaskeriløsninger udviklet til rengøringsbranchen

Med intelligente produkter og løsninger kan vi imødekomme selv de skrappeste hygiejnekrav med fuld dokumentation for korrekt vaske- og tørreproces. Vores brede produktsortiment af professionelle kvalitets vaskemaskiner og tørretumblere gør os i stand til at levere det antal maskiner, med den kapacitet, der matcher lige netop dit behov. Kombineret med vores fleksible leje og driftsløsninger gør vi dig og dine kollegaer i stand til at gøre det, I er bedst til og udvikle jeres kerneforretning.

Hos Nortec får du:

– Bredt professionelt produktsortiment
– Fuld dokumentation med komplet sporing
– Fleksible løsninger uden overraskelser

Fleksible løsninger uden overraskelser
Når du indgår et samarbejde med Nortec, finder vi sammen frem til den rigtige løsning for din kommune eller rengøringsvirksomhed.

Mere end 30 års erfaring

Da Nortec, som de første på markedet, kunne tilbyde specialudviklede vaskemaskiner til vask af mopper og klude, betød det et markant skifte i rengøringsbranchen. Med en vask-selv-løsning fra Nortec kan du nu effektivt klare vask af mopper og klude ude på de enkelte pladser, hvilket resulterer i optimerede arbejdsgange og ikke mindst bedre vaskeresultater.

Professionelle vaskeriløsninger fra Nortec giver dig markedets bedste helhedsløsning, når du skal finde den optimale sammensætning til dit vaskeri. Vi kender din verden og som totalleverandør af professionelle løsninger til alle typer af vaskerier, kan vi levere alt, hvad der kræves.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>