Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Miele Professional

Dansk Rengøringsmesse

Miele Professional

Stand nr.: 1322

Gode grunde til at vælge Miele Professional

Kvaliteten fra Miele Professional

Kvalitet, som man kan regne med. Produkter fra Miele Professional bliver udviklet af ingeniører fra Miele, og de omhyggeligt udvalgte komponenter bliver i overvejende grad fremstillet i egne fabrikker i Tyskland og Europa. Tysk ingeniørarbejde betyder for os først og fremmest, at vi tager os af selv den mindste detalje. Og også gør os store anstrengelser for at opnå små forbedringer.
På den måde kan vi som ingen anden i branchen garantere maksimal produktlevetid og 100 % kvalitet – i alt, hvad vi gør.

Økonomien med Miele Professional

Kvalitets-forspringet med Miele Professional betaler sig på ubestemt tid. Hvis man ser på udgifterne over den samlede levetid for vores produkt, bliver det tydeligt, at du med vores produkter kan opnå en fremragende økonomisk fordel. For vores kunder betyder tysk ingeniørarbejde dermed den bedst mulige økonomi: Lang levetid, lavt vand- og energiforbrug – kombineret med hurtige, sikre arbejdsprocesser og holdbar teknik.

Ydelsen med Miele Professional

Uanset hvilke krav der stilles til produkterne, så er vores robuste maskinkonstruktioner overbevisende i forhold til ydeevne og holdbarhed. Alle produkter bliver kontrolleret en sidste gang, og først når alle tests er bestået uden problemer, er produktet klar til brug i praksis. De kører, kører og kører, så vores kunder kan koncentrere sig om driften af virksomheden: og med sikkerhed levere perfekte resultater.

Ergonomien med Miele Professional

Produkter fra Miele Professional tilbyder mange forskellige intelligente funktioner og tilpasser sig nøjagtigt til den enkelte behovssituation. Mange af disse processer foregår automatisk, men det er netop de frit indstillelige programparametre, der gør produktet intuitivt og hurtigt at betjene. En overskuelig betjeningsvejledning i touchdisplay besvarer alle spørgsmål – til konstant brugersikkerhed.

Service fra Miele Professional

Vores service begynder allerede inden levering af produktet med omhyggelige behovsanalyser kombineret med procesplanlægning og detaljerede økonomiske beregninger. I samarbejde med vores kunder udarbejder vi specifikke koncepter til de individuelle anvendelser. På den måde opstår en behovsorienteret systemløsning, som garanterer et sikkert forløb. I det daglige arbejde er vores servicemedarbejdere altid klar til at hjælpe vores kunder. Med afstemte serviceprogrammer med vedligeholdelseskontrakter tilbyder vi forebyggende service. Serviceeftersyn og vedligeholdelse bidrager til sikre arbejdsprocesser og er med til at bevare produktværdien, hvilket sikrer dine investeringer. Hvis der alligevel skulle opstå problemer, kan vi takket være vores omfattende Miele Professional-servicenetværk reagere meget hurtigt.

Besøg Miele Professionals hjemmeside (nyt vindue)–>