Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

KiiltoClean – Plum

Dansk Rengøringsmesse

Rengøringsprodukter med respekt for miljøet

Kiilto, det tidligere Plum A/S, har som del af deres brede sortiment af professionelle produkter til personlig hygiejne og pleje samt rengøring udviklet den nordiske serie Natura, som er effektive rengøringsmidler produceret af plantebaserede, fornybare og hurtigt biologisk nedbrydelige råmaterialer. Flaskerne i Natura serien leveres i emballager fremstillet af 100% genanvendt plast.

Alle Kiilto Natura produkter er Svanemærket og sammen med det grønne Natura logo, viser det brugerne, at der er taget hensyn til både miljø og brugersikkerhed. Kiilto Natura er således det sikre valg, hvis der ønskes effektiv rengøring uden at gå på kompromis med bæredygtighed og miljø.

”Som følge af jordens begrænsede naturlige ressourcer har vi hos Kiilto et voksende fokus på cirkulær økonomi og bæredygtighed. Også når det kommer til at tilbyde løsninger til den daglige rengøring og brugen af miljøvenlig kemi. Her spiller Natura serien en vigtig rolle for fremtidens rengøringsprodukter”, siger project manager Christina Madsen.

Læs mere på www.kiilto.dk