Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

CleanManager

Dansk Rengøringsmesse

Tilbud, styring og kontrol af rengøring

CleanManager

CleanManager er et digitalt værktøj til rengøringsbranchen, som hjælper små og store rengøringsvirksomheder til en nemmere hverdag

Hvordan skaber du en succesfuld rengøringsvirksomhed? Først og fremmest skal du have overblik. Overblik over dine opgaver, dine kunder, dine medarbejdere og hvad de foretager sig. Men du kan ikke være alle steder på en gang. Det kan CleanManager. Med CleanManager får du det overblik, der skal til, for at din forretning kan vokse, og du kan få mere på bundlinjen.

 

Læs mere og prøv CleanManager gratis

Fuldt overblik

Ved at udstyre dine medarbejdere med en mobil med adgang til CleanManager, får de alle oplysninger lige ved hånden. Det letter kommunikationen mellem jer, og du slipper for at printe og uddele ugesedler. Samtidig kan du se, hvornår medarbejderne starter en opgave, og hvornår de afslutter den. Det er din garanti for, at opgaverne bliver udført, og at den tid du lønner og fakturerer er korrekt.

Brug tiden smart

CleanManager sparer dig for mange timers manuelt arbejde, når der skal sendes fakturaer og køres løn. Tid du kan bruge på at hverve nye kunder. Med det fulde overblik over alle dine opgaver i kalenderen, bliver det også let at finde tid til nye opgaver.

Få en brancheløsning skræddersyet til dig

CleanManager er udviklet til dig, der driver en rengøringsvirksomhed. Vi løser de udfordringer og opgavetyper, der er i netop denne branche. Flere medarbejdere på samme opgave, gentagelse af opgaver, flere lokationer på samme kunde, tilpasning af fakturaer efter hver enkelt kunde og løn ifølge serviceoverenskomsten.

CleanManager

Mød os på stand nr.: 1334