Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Axson Clean Solutions

Dansk Rengøringsmesse

Axson Clean Solutions

Axson Clean Solutions er med igen på DRM21

Stand nr.: 1008+1102

Om Udstilleren

Axson er et handelsfirma, der har specialiseret sig i salg at kvalitets produkter og maskiner til rengøringsbranchen. Vi sælger de mest kendte og populære mærker. Vi sælger også mindre kendte mærker, som vi kan se en fremtid i. Hos Axson gør du altid en god handel. Mød os på Dansk Rengøringsmesse 2021.

Vores mission

Vores mission er, at gøre det nemt og lønsomt for dig at købe produkter, udstyr og maskiner til rengøring. For os er det en sport at finde gode produkter til lave priser, som kommer dig til gavn. Vi har et indgående kendskab til rengøring, som vi bruger i vores kundeservice. Hos Axson får du altid en fair vurdering af fordele og begrænsninger ved de enkelte produkter. Vi lytter til vore kunder, der giver os værdifuld information, som vi bruger til at blive endnu skarpere til at finde gode produkter til fornuftige priser.

Axson har rødder i rengøringsbranchen

Vi har dybe rødder i rengøringsbranchen. Vi begyndte i 1968 som et rengøringsfirma. 17 år senere tog vi springet og blev et handelsfirma. Ved siden af rengøringen begyndte vi at forhandle rengøringsprodukter, hvilket vi gjorde godt. I begyndelsen af 1980’er udgjorde handel med rengøringsartikler hovedparten af omsætningen. I 1985 gjorde vi alvor af en drøm om at bruge alle kræfterne på det, vi er bedst til. Vores kunder sætter pris på vores dybe rødder i rengøringsbranchen. Vi har fingeren på pulsen og bruges flittigt som sparringspartner af vores kunder.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>