Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

ABENA

Dansk Rengøringsmesse

ABENA
ABENA er naturligvis med igen på DRM23

One-Stop-Shop til rengøringsbranchen.

Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden er grundlagt i 1953 – og ligesom dengang er vi i dag stadig præget af en sønderjysk virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet.

Med vores danske rødder og værdier sælges og markedsføres Abenas produkter i dag i over 80 lande verden over. Vi er etableret med egne datterselskaber i en lang række lande. Koncernen har ca. 1800 medarbejdere, en omsætning på omkring 4 mia. kr. – og vi vokser stadig.

Tillid, retfærdighed og samarbejde er 3 værdier, der afspejler måden, vi arbejder på. Værdierne kommer dagligt til udtryk i den måde, vi omgås hinanden – både som kolleger, men også i forhold til kunder og leverandører.

Vi vil være med til at gøre hverdagen lettere for dig. Med vores omfattende, vidtspændende sortiment har vi god mulighed for at sammensætte den løsning, du behøver. Hjulpet godt på vej af et højt serviceniveau, masser af fageksperter, vejledning og rådgivning. Vi kalder det for en One-Stop-Shop-løsning. En løsning der skal spare dig både tid og penge.

Besøg Udstillerens hjemmeside (nyt vindue)–>