Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

DM Vinduepolering

Dansk Rengøringsmesse

Konkurrencen afholdes i 2023 for 5. gang i Danmark, men i udlandet har Vinduespolering på tid igennem mange år, været store konkurrencer med masser af publikum og masser af prestige på spil.

Hvis du ønsker at stille op og se om du kan besejre den ubestridte Danske Mester, som har vundet alle 4 finaler vi indtil videre har afholdt, så skal du melde dig til her: www.dmivinduespolering.dk

Historik:

I 2015 afviklede vi for første gang DM i Vinduespolering, det var i forbindelse med Dansk Rengøringsmesse, som ligeledes blev afholdt for første gang i sit nuværende regi. Vinderen af DM i Vinduespolering 2015 blev Jan Birch Dahlerup, som viste sig ikke så let at slå af pinden, idet han genvandt titlen i 2017 og dermed er den ubestridte Danmarksmester i Vinduespolering på tid.

I 2016 afholdt vi den indledende runde på to lokalitet; hos Væxthuset i Fredericia og hos CleanStep i Valby. Ved denne lejlighed blev også indledende runde til det første DM i Gulvvask afholdt. Du kan læse fyldige sammendrag af de to events hos Hygiejnefokus: DM 2016 VEST – DM 2016 ØST.

Som nævnt kårede vi i 2017 endnu engang den Danske Mester i Vinduespolering, og igen var det Jan Birch Dahlerup fra de Fries & Rybner Ejendomsservice som løb med sejren. Ved denne lejlighed havde præmie- og udstyrsponsoren Black Diamond Squeegee Rubber inviteret verdens hurtigste vinduespudser, den svenske Ivan Pleinadius som foruden Verdensmesterskabet også er indehaver af ikke mindre 3 svenske mesterskabstitler, til at komme og demonstrere hvordan man pudser vinduer i en fart!

Ved Rengørings Mesterskaberne i 2018, som blev afviklet i Odense Congress Center, blev de første tre finalister til det tredje danske mesterskab i Vinduespolering fundet – igen var Jan Birch Dahlerup med i feltet – og det bliver rigtig spændende at se, om han kan hive det tredje danske mesterskab hjem! 

Om ikke det skete igen!

Jan Birch Dahlerup vandt igen i både 2019 og 2021 og kan nu kalde sig 4 gange dansk mester i Vinduespolering på tid!