Messe C, Fredericia, Denmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Bliv Udstiller

Dansk Rengøringsmesse

Udstillertilmelding her

Dansk Rengøringsmesse er den danske rengøringsbranches mødested, hvor du finder produktnyheder, konferenceprogram og masser af netværksmuligheder. Messen er den eneste offentligt åbne rengøringsmesse i Danmark og er derfor et vigtigt sted for leverandører til rengøringsbranchen, at blive set.

Du får mulighed for at komme i direkte dialog med en lang række interessante aktører fra både rengøringsvirksomheder, kommuner, hospitaler, fødevareindustrien og andre sektorer med et skarpt fokus på rengøring og optimering deraf.

De største grupper af besøgende på Dansk Rengøringsmesse er virksomhedsejere, rengøringschefer, driftsledere og indkøbere, desuden kommer der også både rengøringsassistenter, konsulenter og undervisere samt elever fra tekniske skoler, erhvervsakademier etc.

Dansk Rengøringsmesse er en platform til at mødes med sine kunder, opsøge nye og i det hele taget vise sig som en synlig del af branchen. Messen er også en mulighed for udstillere, at tilbyde kurser til mindre grupper, lave produktpræsentationer og deltage i de forskellige brancheorienterede netværk som er til stede under messen.

Som udstiller er du med til at synliggøre en proaktiv tilgang til markedet. Du sidestilles med nogle af de mest markante aktører indenfor dansk rengøring og vil være med til at forme branchens fortsatte udvikling.