Messe C, DK-7000 Fredericia, Danmark
+45 53341355
info@renmesse.dk

Næste udgave af Dansk Rengøringsmesse:

1. + 2. november 2023

INSPIRATION, NETVÆRK, UDSTILLING

Danmarks 
 rengørings-branche mødes hvert andet år i november!

Dansk Rengøringsmesse er mødestedet for en branche, som ofte får på puklen, selvom den pukler for os alle. Messen er oplagt at besøge for både rengøringsudøvere og disses kunder, for rådgivere og planlæggere, rengøringsledere og virksomhedsejere. Der er altid masser af kommuner blandt de besøgende og der er indkøbere fra offentlige og private organisationer.
Blandt udstillerne findes en række af de førende producenter og forhandlere af midler, rekvisitter og teknologi til rengøring.

SE VIDEO FRA TIDLIGERE MESSER
Gratis for alle rengøringsrelaterede netværk

Netværksområdet

Faglige netværk af alle slags er velkommen i DRM Netværksområdet. Tag en rollup eller to med og find nye medlemmer til jeres netværksgruppe, forening eller hvad 

Læs mere om DRM Netværksområdet
Faglig indlæg, produktnyheder, underholdning

Eventscenen

På Eventscenen ved Dansk Rengøringsmesse finder du et væld af forskellige indlæg af faglig karakter, såvel som mere reklameorienterede indlæg, som på den ene eller anden måde har messens tilbagevendende temaer; Kvalitet, Arbejdsmiljø og innovation indenfor rengøringsbranchen.

Program offentliggøres medio 2023

Standplan

Der er fortsat ledige stande til DRM23

SE STANDPLAN

Holdet bag messen

Dansk Rengøringsmesse arrangeres af Hygiejnefokus, som står for program, planlægning, salg og markedsføring af messen. Messe C er den nuværende facilitator af messen og står for tekniske bestillinger og support.

Desiree G. Espiritu

Modtagelse

Desiree tager imod gæsterne i døren. Hun er ansvarlig for navneskilte, messeposer og praktisk hjælp ved indgangen

Maibritt Buckhave

Projektleder, Messe C

Maibritt er blæksprutten som holder styr på alle enderne. Det er hende som udstillere skal kontakte ved spørgsmål om stand og teknik

Jørgen E. Kjeldsen

Messeansvarlig

Jørgen har ansvar for messen som helhed og står får planlægning, markedsføring og salg af stande. 

Kontakt os!

Har du brug for yderligere information, vil du gerne bidrage til Dansk Rengøringsmesse i form af viden, underholdning, arbejdskraft eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktinfo

Indskriv kontaktdetaljer:

Vi vil gerne vide hvad henvendelsen handler om
Vi har respekt for din tid, så du må gerne bare angive at du ønsker at blive kontaktet, men vi kan hjælpe bedst hvis vi i forvejen ved hvad henvendelsen drejer sig om.